Wij gebruiken cookies

De cookies worden gebruikt voor onderzoek naar webstatistieken. Dat helpt ons om de site te verbeteren.

U bevindt zich op: Publiek  Mijn kind

Andere manier van werken door het coronavirus

Door het nieuwe coronavirus COVID-19 moeten we ons werk anders organiseren dan je gewend bent. In dit nieuwsbericht lees je over vaccineren en je afspraak op het consultatiebureau of op school.

Mijn kind

Ben je een ouder of verzorger? Dan ken je de GGD vast en zeker. GGD IJsselland begeleidt ouders bij het opgroeien en opvoeden van kinderen van 0 tot 18 jaar. We zien je op het consultatiebureau en op de school van jouw kind(eren). GGD IJsselland verzorgt de vaccinaties. Daarnaast inspecteert de GGD de hygiƫne en veiligheid van kindercentra.

Op onze website vind je informatie over onze gezondheidsonderzoeken en over het gezond opgroeien en opvoeden van kinderen. Deze vind je via het menu links. Heb je andere vragen? Wij helpen je graag!

Brochure Jeugdgezondheidszorg 0-18 jaar

Lees in onze brochure Jeugdgezondheidszorg 0-18 jaar wat je van ons kunt verwachten of kijk op onze webpagina over gezondheidsonderzoeken.

Geen inloopspreekuren door coronavirus

Momenteel zijn er geen inloopspreekuren op het consultatiebureau. Je kunt je vragen telefonisch aan ons stellen via 088 443 07 02 (op werkdagen) of via ons webformulier.